петак, 2. новембар 2012.

Novi Facebook Timeline u pripremi

Dobra vest dolazi iz svima nam jako dobro poznate kompanije Facebook. Naime, kako javlja CNN a ne Tanjug - svi moji prijatelji koji su kukali ( a ima ih koji i dalje kukaju ), kao i svi ostali kojima se ne dopada timeline izgled fejs profila imaju razlog za radovanje - sprema se redizajn koji prema prvim fotografijama ide malo bliže starijim verzijama profila.


Koliko vidim zajedno sa vama - novi timeline malo gubi smisao u nazivu obzirom da više nemamo vertikalnu liniju koja prati objave, ali su elementi grupisani tako da prate celine kao u staroj verziji profila. Sve što budete šerovali biće grupisano u jednoj koloni. Takođe, na slici ispod možemo videti pregrupisanje opcija kao i kartice sa informacijama na cover fotku.


Da li će ove novine doneti i neku praktičnu namenu ili predstavljaju samo kozmetički tretman rešenja koje se nije svidelo ne tako zanemarljivom broju korisnika, saznaćemo uskoro. Trenutno se ove promene testiraju na malom broju korisnika i to je sve od informacija koje je kompanija Facebook voljna da podeli sa internet zajednicom.

0 comments:

Постави коментар